3D-koneohjauksen käyttö kaivinkoneissa maanrakennustyömailla kasvaa kasvamistaan

GM Geomalli Oy

GM Geomalli Oy on Vantaalla vuonna 2015 perustettu 3D-koneohjausaineistoihin ja maanmittaukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme maarakennusalan yrittäjille sentintarkkaa koneohjausainestoa GPS -satelliittipaikannus- tai takymetriohjattuihin koneohjausjärjestelmiin.

Ossi Halonen, yksi yrityksen perustajista, on työskennellyt aiemmin höyläkuskina. Käytännön kokemus maarakentamisesta ja kuljettajien haasteista antaa ensikäden tietoa siitä, miten erilaisten työmaiden suhteen kannattaa toimia malleja suunniteltaessa. Koneohjausmallit suunnitellaan aina työmaakohtaisesti.

Työkoneissa käytetään koko ajan enemmän automaatiota työn apuna. GM Geomalli Oy on erikoistunut kaivinkoneiden, tiehöylien ja muiden maarakennuskoneiden 3D-koneohjausaineistojen tekemiseen. Meillä on vuosien kokemus myös työmailta, jonka lisäksi osaamistamme hyödyntävät useat merkittävät rakennusalan toimijat Suomessa.

Tarjoamme myös mittauspalveluita ja massalaskentaa.

Ota yhteyttä ›

3D-koneohjausmalli maanrakennukseen

Pyrimme tekemään mahdollisimman selkeät pintamallit ja taustakartat työkoneen näytölle, joita konekuskin on helppo käyttää ja seurata.

3D-koneohjausmalli tarjoaa parhaan mahdollisen perustan työllesi, kun haluat säästää työmaan mittaustöiden kustannuksissa, tehostaa työkoneesi työskentelyä ja tehdä huipputarkkaa jälkeä.

Tänä päivänä maarakennustyön sujuvuuden ehdoton edellytys on toimiva 3D-malli. Ole tarkka, ota Geomalli!

Lue lisää ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Soita Yhteystiedot